حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

توافق ایلان ماسک و نتانیاهو علیه مردم غزه

وزیر ارتباطات رژیم اسرائیل می‌گوید تل‌آویو و «ایلان ماسک» سرمایه‌دار بزرگ آمریکایی توافق کرده‌اند استفاده مردم غزه از اینترنت ماهواره‌ای منوط به موافقت اسرائیل باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «شلومو کارهی» وزیر ارتباطات رژیم اسرائیل، ظهر امروز (دوشنبه)، از توافق اولیه «ایلان ماسک» سرمایه‌دار بزرگ آمریکایی و تل‌آویو در خصوص اینترنت نوار غزه خبر داد.

 

ایلان ماسک، صبح امروز (دوشنبه)، وارد اراضی اشغالی فلسطین شده و با مقامات ارشد اسرائیلی در تل‌آویو دیدار و گفت‌وگو کرده است.

 

وزیر ارتباطات اسرائیل صبح امروز بعد از این دیدار در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت که تل‌آویو و ایلان ماسک به توافقی اولیه دست یافته‌اند که به موجب آن فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» در غزه به موافقت اسرائیل مشروط شده است.

 

این در حالی است که ایلان ماسک پیش از سفر به اراضی اشغالی فلسطین، در شبکه ایکس اعلام کرده بود: «استارلینک از ارتباطات سازمان‌های امدادی در غزه که از نظر بین‌المللی به‌رسمیت شناخته‌ شده‌اند، حمایت خواهد کرد».

 

شلومی کارهی در واکنش به این اظهارات تاکید کرده بود تل‌آویو «از تمام ابزارهای موجود برای مقابله با این تصمیم استفاده خواهد کرد». وزیر ارتباطات اسرائیل همچنین گفته بود حماس از این اینترنت برای آنچه فعالیت‌های تروریستی خوانده شده، استفاده خواهد کرد.

 

ماسک پیشتر موضع‌گیری‌‌های متعددی علیه اقدامات ارتش اسرائیل در نوار غزه داشت. او در حساب کاربری خود در شبکه ایکس کشتار مردم فلسطین را غیرقابل قبول دانسته بود.

 

در پی این مواضع، بسیاری از کمپانی‌های بزرگ آمریکایی مانند «دیزنی»، «اپل» و «آی‌بی‌ام‌» به دلیل موضع ایلان ماسک مقابل اسرائیل، تبلیغات خود در ایکس را به حالت تعلیق در آورده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار