ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

توافق ایلان ماسک و نتانیاهو علیه مردم غزه

توافق ایلان ماسک و نتانیاهو علیه مردم غزه وزیر ارتباطات رژیم اسرائیل می‌گوید تل‌آویو و «ایلان ماسک» سرمایه‌دار بزرگ آمریکایی توافق کرده‌اند استفاده مردم غزه از اینترنت ماهواره‌ای منوط به موافقت اسرائیل باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «شلومو کارهی» وزیر ارتباطات رژیم اسرائیل، ظهر امروز (دوشنبه)، از توافق اولیه «ایلان ماسک» سرمایه‌دار بزرگ آمریکایی و تل‌آویو در خصوص اینترنت نوار غزه خبر داد.

 

ایلان ماسک، صبح امروز (دوشنبه)، وارد اراضی اشغالی فلسطین شده و با مقامات ارشد اسرائیلی در تل‌آویو دیدار و گفت‌وگو کرده است.

 

وزیر ارتباطات اسرائیل صبح امروز بعد از این دیدار در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت که تل‌آویو و ایلان ماسک به توافقی اولیه دست یافته‌اند که به موجب آن فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» در غزه به موافقت اسرائیل مشروط شده است.

 

این در حالی است که ایلان ماسک پیش از سفر به اراضی اشغالی فلسطین، در شبکه ایکس اعلام کرده بود: «استارلینک از ارتباطات سازمان‌های امدادی در غزه که از نظر بین‌المللی به‌رسمیت شناخته‌ شده‌اند، حمایت خواهد کرد».

 

شلومی کارهی در واکنش به این اظهارات تاکید کرده بود تل‌آویو «از تمام ابزارهای موجود برای مقابله با این تصمیم استفاده خواهد کرد». وزیر ارتباطات اسرائیل همچنین گفته بود حماس از این اینترنت برای آنچه فعالیت‌های تروریستی خوانده شده، استفاده خواهد کرد.

 

ماسک پیشتر موضع‌گیری‌‌های متعددی علیه اقدامات ارتش اسرائیل در نوار غزه داشت. او در حساب کاربری خود در شبکه ایکس کشتار مردم فلسطین را غیرقابل قبول دانسته بود.

 

در پی این مواضع، بسیاری از کمپانی‌های بزرگ آمریکایی مانند «دیزنی»، «اپل» و «آی‌بی‌ام‌» به دلیل موضع ایلان ماسک مقابل اسرائیل، تبلیغات خود در ایکس را به حالت تعلیق در آورده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار